Elev agresat fizic de un profesor pe motiv că a întârziat la oră. Incidentul a fost filmat de colegii băiatului

Un profesor a fost filmat în timp ce îmbrâncea un elev. Imaginile au fost surprinse la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava chiar de unul dintre colegii băiatului. Pe imagini se vede cum profesorul de Educație tehnologică îl ia de gulerul hainei pe elev şi îl "scutură" pe motiv că acesta ar fi întârziat la oră, potrivit Monitorul de Suceava. Conducerea şcolii susţine că este vorba despre un elev problemă, care nu este la prima abatere. Acum, comportamentul dascălului va fi analizat în Comisia de Disciplină. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 09:54
Elev agresat fizic de un profesor pe motiv că a întârziat la oră. Incidentul a fost filmat de colegii băiatului

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, la clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava. Din înregistrările video se vede cum profesorul îl „scutură” pe elev, prinzându-l de gulerul hainei, în timp ce îl întreabă de mai multe ori „Unde umbli?, Unde umbli?”.

Un coleg al băiatului a intervenit şi l-a scos din mâinele dascălului. În acelaşi timp, băiatul îl amenință pe dascpl că îl va da pe mâna poliției.

„Ce Poliţie”, este replica profesorului. 

 

Conducerea şcolii a declarat că are cunoștință de cele petrecute, iar cei implicați vor răspunde pentru comportamentul lor.