Elev bătut crunt în clasă de tatăl unui coleg. „L-a prins cu stânga de piept şi cu dreapta a început să-i care pumni în faţă”

Caz şocant la Timişoara. Un elev a fost bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg chiar în timpul orei.

01 feb. 2018, 08:53
Elev bătut crunt în clasă de tatăl unui coleg. „L-a prins cu stânga de piept şi cu dreapta a început să-i care pumni în faţă”

Un alt incident petrecut într-o şcoală din România şochează. Un elev de clasa a VIII-a a fost bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg de clasă. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celorlalţi copii. Incidentul s-a petrecut, luni, în școala generală din localitatea Sânmihaiu Român.

„Copilul mi-a spus că este un coleg care-l tot înjură. I-am spus acum o săptămână să evite conflictele că nu are nevoie de așa ceva. În ziua respectivă, în pauză, a fost înjurat din nou și copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. Al meu l-a împins și a ajuns în geam. L-a amenințat că o să îi arate el și a plecat. După cinci, zece minute, a apărut tatăl băiatului (…). S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stânga de piept și cu dreapta a început să-i care pumni în față sub privirile colegilor. L-a făcut sac de box”, a povestit tatăl victimei, potrivit pressalert.ro.

Tatăl copilului a depus plângere la Poliție. „Profesorul era ieșit din clasă pentru că s-a dus până la sala profesorală să ducă un catalog. Nu există portar la școală. Părintele copilului a intrat și l-a lovit pe acel elev. Am sesizat Poliția imediat. Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut și ceva”, a declarat directorul școlii, conform sursei citate.

Până la această oră, agresorul nu a fost, încă, audiat.

Citeşte şi: Copilul bătut de trei mame în şcoală, elev cu probleme. Părinte: Îşi sugruma colegii, îi dădea cu capul de calorifer

Cazul elevului Mustafa, de 14 ani, elev în clasa a V-a la Școala 28, a revoltat un oraș întreg. Vorbim aici de un copil cu comportament violent, care a fost bătut de trei mame pe holul instituției. Atitudinea femeilor este de condamnat chiar de conducerea instituției, iar poliția a și deschis un dosar penal pe numele femeilor.

În urma cercetărilor, poliţiştii le-au reţinut pe bază de ordonanţe pe cele trei femei suspectate de această faptă, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, din Constanţa, acestea fiind duse în arestul IPJ Constanţa.