Elev de 17 ani, bătut cu bestialitate într-o autogară

Scene şocante între mai mulţi elevi din Bistriţa Năsăud. Trei adolescenţi şi-au împărţit pumni şi picioare într-o autogară imediat după ce au ieşit de la ore, iar totul a fost filmat.

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 14:25
Elev de 17 ani, bătut cu bestialitate într-o autogară

O bătaie desprinsă parcă dintr-un meci de lupte a avut loc, vineri, într-o autogara din orașul Năsăud. Protagoniști sunt trei adolescenți de 17 și respectiv 15 ani din Năsăud și din Coșbuc.

Se pare că între cei trei a izbucnit un conflict spontan și după ce și-ar fi aruncat vorbe grele s-ar fi luat la bătaie în plină stradă, de față cu alți colegi de-ai lor. Unul dintre cei implicați, un adolescent de 17 ani este pus la pământ, iar un alt tânăr îl lovește cu picioarele, inclusiv în zona capului.

Un alt elev a filmat toată scena şi a postat imaginile pe Internet. Din păcate, nimeni nu a intervenit pentru a-i calma pe bătăuși. Potrivit bistriteanul.ro, deocamdată, niciunul dintre cei implicați nu a depus plângere la poliție.

Cu toate acestea, imaginile au ajuns deja în mâinile polițiștilor, care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal în acest sens. „Ne-am autosesizat și i-am identificat pe cei trei tineri. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de loviri și alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.