Elev de la liceul "Gheorghe Şincai"din Capitală, confirmat cu COVID-19. O clasă îşi va desfăşura cursurile online

Publicat: Miercuri, 16 Septembrie 2020 22:47 // Actualizat: Miercuri, 16 Septembrie 2020 22:49 // Sursa: romaniatv.net

Elevii unei clase de a XII-a dintre cele de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” vor face cursurile online, după ce unul dintre adolescenți a fost depistat cu coronavirus, a decis Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Direcția de Sănătate Publică.

Foto: Pexels

Sala de curs a fost dezinfectată, urmând ca întregul spațiu al unității de învățământ să fie supus aceluiași gen de activități la finalul acestei săptămâni.

"Măsurile au fost dispuse în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, potrivit căruia "la apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile. În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile". 

Totodată, la nivelul Sectorului 4 au fost dispuse, împreună cu Direcția de Sănătate Publică București și a Primăria Municipiului București, măsuri de carantinare instituționalizată în cazul a 34 de muncitori străini, ce lucrau într-un șantier aparținând unei societăți comerciale, ca urmare a faptului că trei dintre colegii acestora au fost testați pozitiv la coronavirus.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H