ELEV EXMATRICULAT în ultima lună de ŞCOALĂ după ce s-a filmat în timp ce îi făcea o FARSĂ PROFESOAREI VIDEO

Un elev din Marea Britanie a fost exmatriculat din şcoală, fiind ulterior anchetat de poliţie, după ce i-a făcut o farsă bizară unei profesoare. Tânărul s-a gândit că ar fi amuzant să îi arunce cu o plăcintă în faţă.

28 mai 2014, 09:29
ELEV EXMATRICULAT în ultima lună de ŞCOALĂ după ce s-a filmat în timp ce îi făcea o FARSĂ PROFESOAREI VIDEO

Jacob Dowdle, un elev de 18 ani din Marea Britanie, a ales să îi facă o farsă profesoarei sale, crezând că va scăpa nepedepsit. Astfel, elevii Altrincham Grammar au dreptul, prin tradiţie, ca într-o anumită zi din an să se răzbune într-un mod amuzant pe profesori, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Nimeni nu şi-a dat seama: Gestul INDECENT făcut de un ELEV în timpul fotografiilor pentru ALBUMUL ŞCOLII FOTO

Cu toate acestea, ideea de a arunca cu o plăcintă în faţa uni profesoare a fost considerată deplasată, tânărul fiind reclamat la poliţie. Mai mult, directorul şcolii a spus că este vorba despre agresiune fizică şi la ematriculat pe băiat. Mai mult, imaginile au ajuns pe internet, devenind în scurt timp virale.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT într-o şcoală generală: Doi elevi de 9 şi 12 ani au încercat să îşi OMOARE PROFESOARA

Tânărul început acum o campanjie prin care să ceară să nu fie exmatriculat, declarând că viitorul său este compromis într-un astfel de scenariu.