Elev înjunghiat în drum spre şcoală. Scene şocante în plină stradă, în Timişoara

Un elev în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în drum spre şcoală. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe o stradă din Timişoara.

19 ian. 2022, 10:03
Elev înjunghiat în drum spre şcoală. Scene şocante în plină stradă, în Timişoara

Elev înjunghiat în drum spre şcoală. S-a întâmplat miercuri dimineaţă, în Timişoara. Adolescentul în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de o fată.

Elev înjunghiat în drum spre şcoală

Citeşte şi Caz șocant în Rădăuți! Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Criminalul a fugit în parc unde a mai atacat doi tineri

Potrvit martorilor, adolescentul de 17 ani s-ar fi certat cu un alt băiat de aceeaşi vârstă, iar o fată ar fi intervenit în altercaţie şi l-ar fi înjunghiat. Cei doi adolescenţi au fugit de la faţa locului, însă poliţiştii i-au găsit la scurt timp şi i-au dus la secţie.  Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar penal pentru pentru lovire şi alte violenţe

Adolescentul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la spital. Victima este elev la Liceul Energetic din Timişoara.

Ambulanţier din Galaţi, înjunghiat de un pacient pe care îl transporta

Un bărbat de 45 de ani, angajat ca ambulanțier la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Galați, a fost înjunghiat în burtă de un pacient în vârstă de 78 de ani pe care îl transporta de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați către un cămin de bătrâni din oraș.

Totul s-a întâmplat în momentul în care pacientul de 78 de ani era predat de către echipajul ambulanţei către personalul căminului. Bărbatul a devenit agitat, a scos un briceag si l-a înjunghiat pe ambulantierul în vârstă de 45 de ani.

Potrivit surselor medicale, ar fi vorba despre un pacient care suferă de o formă de demență. Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean Galați.

Citeşte şi Caz șocant în Iași. Un adolescent de 17 ani cu tulburări psihice a înjunghiat o femeie. Tatăl dă vina pe documentarele de pe Netflix


loading...
Partenerii noștri