Elev snopit în bătaie si băgat în spital de un coleg

Poliţia şi conducerea Liceului ”Ştefan Procopiu” Vaslui fac anchete după ce doi elevi de clasa a IX-a s-au bătut în timpul unei ore de curs la care profesorul a întârziat, unul dintre adolescenţi fiind internat în spital cu răni grave la un ochi.

RomaniaTV.net
21 dec. 2016, 10:21
Elev snopit în bătaie si băgat în spital de un coleg

Un elev din clasa a IX-a de la Liceul „Stefan Procopiu” Vaslui, Mihai Codreanu, a ajuns luni seara, 19 decembrie, cu ambulanta la spital după ce a încasat o mamă de bătaie de la un coleg. Cei doi băieti s-au certat destul de serios chiar în scoală, dar conflictul părea să se fi stins, după ce unul dintre adolescenti a plecat. La scurt timp însă, nervos si dornic să îi aplice o corectie celui care a îndrăznit să se ia în gură cu el, acesta s-a întors si l-a lovit cu pumnul pe Mihai. Băiatul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgentă (SJU) Vaslui, fiind necesare mai multe zile de spitalizare.

Potrivit vremeanoua.ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au confirmat incidentul, care a declansat o anchetă la nivelul unitătii de învătământ. Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere la politie. Este al doilea conflict de acest tip, înregistrat la Liceul „Ştefan Procopiu”, în ultimele două luni.

Nu este primul conflict de acest gen de la Liceul „Stefan Procopiu” din acest an scolar. În luna noiembrie, mai multi tineri din Văleni si Muntenii de Sus au snopit în bătaie un alt elev. Scenele, de o duritate iesită din comun, s-au petrecut la magazinul din fata unitãtii de învătământ si în sala de clasă.