Elev umilit de profesoara de istorie în faţa clasei la un liceu din Rădăuţi: „Te urăsc, efectiv. (…) Nu te pot suporta”

Este anchetă la Colegiul Tehnic Rădăuți, unde o profesoară a agresat verbal şi emoţional de o profesoară de istorie chiar în timpul orelor de curs. "Te urăsc, efectiv. Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta", i-a spus cadrul didactic elevului.

RomaniaTV.net
01 nov. 2019, 13:21
Elev umilit de profesoara de istorie în faţa clasei la un liceu din Rădăuţi: „Te urăsc, efectiv. (…) Nu te pot suporta”

Membrii Consiliului de Administrație al Colegiului Tehnic Rădăuţi se va reuni luni pentru a discuta cazul elevului umilit de profesoara de istorie în sala de curs. Discuţia are loc după ce Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Suceava a semnalat cazu scandalos de derapaj al profesoarei.

„Tu ești tânău, tu nu știi ce-i cu tine și te urăsc, efectiv. Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta”, i-a spus o profesoară de istorie unui elev al Colegiului Tehnic Rădăuţi, care i-a şi sugerat elevului să se mute la altă şcoală.

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Suceava cere, într-un comunicat de presă, luarea unor măsuri, cât mai urgent, pentru remedierea acestei situaţii şi prevenirea altora asemenea.

„Condamnăm această atitudine, întrucât este total nepotrivită unui om ce are datoria primordială de a îndruma elevii şi de a fi un model pentru aceştia. Nu este de mirare faptul că elevii nu se simt în siguranţă în cadrul şcolii, atât timp cât astfel de întâmplări împiedică afirmarea unui climat educaţional propice”, transmite CJE în comunicatul de presă.