Eleva care şi-a ucis mama cu toporul a luat prima BAC-ul

Alexandra Pintili, tânăra care şi-a ucis mama vitregă în urmă cu trei ani, cu şapte lovituri de topor, a absolvit un colegiu tehnic din Bucureşti. Eleva criminală a obţinut cea mai mare notă din liceu la BAC.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 08:47
Eleva care şi-a ucis mama cu toporul a luat prima BAC-ul

Chiar dacă a pierdut un an faţă de colegii săi de generaţie, Alexandra Pintili, tânăra care şi-a ucis mama cu toporul pe când era în clasa a X-a, a reuşit să-şi încheie anul acesta socotelile cu şcoala, la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” din Capitală, scrie cancan.ro. A luat chiar o notă frumoasă la examenul de BAC, pe care l-a promovat prima din liceu, cu media 7,85. Performanţa sa e cu atât mai mare, cu cat doar şase dintre candidaţii de la colegiul bucureştean au reuşit să promoveze.

Alexandra Pintili a trăit în 19 ani mai multe decât alţii într-o viaţă. În urmă cu trei ani, ea a ajuns să fie cunoscută de toată ţara, după ce şi-a ucis mama adoptivă cu şapte lovituri de topor. „Îmi spunea zilnic că sunt o proastă, o retardată şi diferită de ceilalţi copii”, şi-a motivat ea fapta în faţa judecătorilor. Pentru Alexandra au urmat doi ani după gratii, la Târgşor, până în iunie 2011, când magistraţii au decis s-o elibereze condiţionat pentru a-ţi putea continua studiile.