Eleva care şi-a UMILIT colega şi a obligat-o să-i PUPE PICIOARELE, exmatriculată şi cercetată penal

Eleva din Brăila care şi-a umilit colega şi a obligat-o să-i pupe picioarele a fost exmatriculată. În plus, fata, dar şi prietena ei care a filmat întreaga scenă, sunt cercetate penal, informează România TV.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 11:29
Eleva care şi-a UMILIT colega şi a obligat-o să-i PUPE PICIOARELE, exmatriculată şi cercetată penal

O elevă din Brăila a fost filmată de o prietenă în timp ce a lovit şi umilit în ultimul hal o altă fată, mărul discordiei fiind, după cum rezultă din dialogul celor două, un băiat.

Eleve la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Brăila, cele două au o discuţie tipică unor adolescente cu probleme sentimentale, în care una este orbită de gelozie şi de un foarte dezvoltat simţ al proprietăţii, iar cea de-a doua răspunde spăşită şi evident speriată. Numai că teama victimei nu a înduioşat-o nicicum pe agresoare, care pe lângă faptul că i-a cerut socoteală a avut grijă să o şi umilească.

Printre înjurături şi cuvinte „alese”, agresoarea a plesnit-o pe cealaltă fată cu palmele peste faţă, a scuipat-o în repetate rânduri şi a tras-o de păr, iar totul a culminat cu momentul în care a pus-o să îngenuncheze în faţa ei şi i-a ordonat să-i pupe picioarele. Victima a „încasat” cu stoicism toate umilinţele, până când cealaltă fată i-a dat voie să plece. Însă lucrurile nu s-au oprit acolo, iar „meciul” a intrat în prelungiri, cu încă o „repriză” de înjurături, ordine şi palme peste faţă.

Întreaga scenă a fost filmată de o altă fată, care nu a avut nici măcar o dată tendinţa să intervină pentru a aplana conflictul, ci s-a rezumat la a-şi avertiza prietena că bateria telefonului este pe terminate.

Eleva bătăuşă din Brăila are 17 ani şi este acum cercetată penal pentru loviri şi alte violenţe.