Elevă de 15 ani reclamă că a fost violată de un coleg în incinta liceului

O elevă în vârstă de 15 ani, de la Colegiul "Dumitru Moţoc" din Galaţi, a reclamat că a fost violată, miercuri dimineaţă, de către un coleg de clasă chiar în incinta unităţii de învăţământ, cei doi adolescenţi fiind audiaţi de poliţişti, care fac cercetări în acest caz.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 15:47
Elevă de 15 ani reclamă că a fost violată de un coleg în incinta liceului

Eleva susţine că a fost forţată de către colegul ei de clasă să întreţină relaţii sexuale, spunând că nu a opus rezistenţă întrucât i-a fost frică de băiat. Fata a reclamat violul după aproximativ două ore, iar secretara Colegiul „Dumitru Moţoc” a anunţat Poliţia în legătură cu acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, cei doi elevi au fost audiaţi, iar cercetările în acest caz continuă. Există informaţii potrivit cărora cei doi liceeni erau colegi de clasă şi avuseseră o relaţie.

Zilele trecute, o elevă de clasa a IX-a  de la Colegiul Tehnic Ştefan Bănulescu din Călăraşi a fost violată de trei colegi de cămin. Fata de doar 15 ani, care locuia în internatul colegiului, a fost chemată de un coleg de palier la el în cameră. Acolo, aşteptau alţi doi băieţi, care i-au propus să întreţină relaţii sexuale. Ea susţine că a refuzat şi spune că tinerii au violat-o. Tânăra a depus plângere penală, însă băieţii neagă cele spuse de tânără.

Cei doi elevi au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi, miercuri, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.