Elevă de clasa a VIII-a bătută cu bestialitate de colega de clasă. Imaginile au ajuns pe Internet VIDEO

O elevă de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare a fost bătută de colega ei de clasă într-una dintre pauze. Incidentul a fost filmat și postat pe o pagină de socializare. Inspectorii școlari au deschis o anchetă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2016, 10:36
Elevă de clasa a VIII-a bătută cu bestialitate de colega de clasă. Imaginile au ajuns pe Internet VIDEO

O fată de 14 ani, elevă la Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare, a fost lovită cu pumnii de colega ei. O altă fată a filmat bătaia şi a postat imaginile pe Internet. Aşa au aflat şi cei din conducerea şcolii de cele întâmplate. Directorul Școlii Gimnaziale „Dr. Victor Babeș” a convocat luni dimineață Consiliul clasei. La întâlnire a participat și inspectorul școlar care răspunde de zonă.

„În data de 31 octombrie a avut loc un incident în timpul pauzei. Incidentul nu a fost raportat la nimeni, nici la dirigintele clasei dar nici la direcțiune. Doamna director a convocat Consiliul clasei după ce filmulețul în care este bătută o fată de clasa a VIII-a a apărut pe internet. S-a demarat o anchetă la nivelul școlii și la finalizarea ei se vor lua măsurile care se impun. Potrivit regulamentului, eleva va fi sancționată fie cu o mustrare, fie cu mutarea disciplinară într-o clasă paralelă, în aceeași unitate de învățământ”,a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Potrivit actualmm.ro, bătăușa este o elevă problemă. În cursul anului educațional anterior aceasta a avut deja media scăzută la purtare din cauza comportamentului neadecvat și al numărului mare de absențe.