Eleva de la G. Enescu s-a ataşat de proful de religie: Tu m-ai învăţat să fac sex VIDEO

Un nou episod în telenovela cu tentă sexuală, în care protagonişti sunt un profesor de religie şi o elevă de la Liceul George Enescu din Capitală. Cei doi au avut un schimb savuros de replici, într-o emisiune televizată, potrivit cancan.ro. Eleva spune că profesorul a violat-o, dar s-a ataşat de el. De cealaltă parte, dascălul neagă vehement acuzaţiile fetei.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 17:01
Eleva de la G. Enescu s-a ataşat de proful de religie: Tu m-ai învăţat să fac sex VIDEO

„Iniţial m-a chemat la un suc, apoi m-a adus aici (apartament – n.r.). Apartamentul părea locuit. Eu chiar credeam că el locuieşte aici. Ne-am întâlnit aici câteva luni bune. După care mi-a spus că stă cu un prieten şi nu mai poate să mă ducă la el acasă. De atunci, am început să întreţinem relaţii sexuale în maşină. Mergeam prin diferite locuri, pe la Tineretului, la Grădina Zoologică. A fost viol prima dată. Începusem să am sentimente pentru el”, a spus Daiana.

„Florin, până când o să minţi? Cât crezi că o să-ţi meargă? Ar fi mult mai bine dacă ai recunoaşte”, i-a transmis fata lui Florin, profesorul de religie.

În replică, dascălul i-a sugerat că ar fi mai bine să pună mâna pe carte. „Daiana, mergi acasă şi mai pune şi tu mâna pe carte! Nu ajungi nicăieri cu lucruri din astea. Lasă oamenii care te-au îndemnat să faci asta. Lasă prostiile! Du-te acasă şi învaţă!”, a spus Florin.

„Tu pe mine m-ai învăţat să fac sex, doar atât!”, a precizat Daiana.

Fata, elevă la Liceul de Muzică George Enescu din Capitală, are probleme la mai multe materii, la unele având situaţia şcolară neîncheiată, iar la altele are note foarte mici. Ea susţine că toate acestea i se trag de la relaţia cu Florin Grigore, profesor de religie şi interpret de muzică populară, care ar fi profitat de ea timp de un an, după ce a curtat-o insistent la ore.