Ancheta în cazul elevei descoperite MOARTĂ ÎN PARC bate pasul pe loc, părinţii sunt disperaţi

Ancheta în cazul crimei de la Craiova, unde o adolescentă a fost găsită moartă într-un parc, bate pasul pe loc. Deşi au trecut şase săptămâni de la descoperirea şocantă, procurorii nu ştiu încă cum a murit fata. Părinţii sunt împietriţi de durere şi au o singură dorinţă: să afle ce i s-a întâmplat copilei.

30 sept. 2015, 15:50
Ancheta în cazul elevei descoperite MOARTĂ ÎN PARC bate pasul pe loc, părinţii sunt disperaţi

Părinţii Alexandrei trec printr-un coşmar de o lună şi jumătate. Nici acum, după ce şi-au condus unicul copil pe ultimul drum, nu au aflat dacă a fost omorâtă de cineva sau atacată de câini. Părinţii spun că au anunţat poliţia imediat după ce fata de 17 ani a dispărut, dar acuză că au fost trataţi cu superficialitate.

„Mi-au spus de la politie ca e disparuta normala, ca asa dispar tinerii pe la 17 ani, mai pleaca 2-3 zile”, povesteste tatal fetei ucise, potrivit România TV.

„Si dupa două saptămâni mi-a zis ca 80% e plecata in partea ailalta, ca nu era moarta, ca se auzea daca era moarta”, spune sfâşiată de durere mama Alexandrei.

După două săptămâni însă au primit o veste şoc, Alexandra era descoperită moartă.

Vezi şi: Gestul disperat al unui băiat îndrăgostit sau pură nebunie? Ce a făcut un tânăr cu iubita moartă

Desi trupul adolescentei a fost gasit in parc la jumatatea lunii august, legistii nu au stabilit nici pana acum cauza mortii. Cadavrul era intr-o stare avansata de putrefactie si fusese devorat de caini.

„În cauza se efectueaza in continuare cercetari fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzei si imprejurarilor in care a survenit decesul”, a declarat Magda Bădescu, purtator cuvand Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj

În timp ce legiştii au cerut noi analize amănunţite, părinţii sunt convinşi că fata a fost ucisă şi cer pedeapsă aspră.