Tânăra decedată la şcoală în Argeş, DESHUMATĂ. Vezi motivul invocat de autorităţi VIDEO

O tânără de 18 ani care a murit în toamna lui 2013 după ce i s-a făcut rău la şcoală a fost deshumată pentru a se afla cauza morţii. Fata din Curtea de Argeş nu a fost supusă unei autopsii, iar părinţii, neîmpăcaţi cu felul în care l-a murit copila, au cerut deshumarea fetei. Anchetatorii au dat aviz favorabil pentru deshumare, informează România TV, iar trupul tinerei a fost dezgropat şi va fi analizat de medicii legişti.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 09:50
Tânăra decedată la şcoală în Argeş, DESHUMATĂ. Vezi motivul invocat de autorităţi VIDEO

Carolina Bănăţeanu era elevă în clasa a XII-a la Liceul Ferdinand I din Curtea de Argeş. În luna octombrie a anului trecut, eleva a fost surprinsă de dirigintă în timp ce fuma.

Diriginta i-a spus să arunce ţigara şi să meargă în clasă şi a ameninţat-o că o va spune părinţilor ei.

A doua zi, eleva i-a reproşat profesoarei că le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat. La ora următoare, elevei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Ea a ajuns la spital, însă nu cu ambulanţa, ci dusă de colegi cu un taxi. Aici, starea Carolinei s-a degradat brusc, iar fata a fost transportata de urgenţă la Pitesti.

Era deja în moarte cerebrală când a fost adusă în Capitală. Câteva zile mai tîrziu, părinţii au decis sa o deconecteze de la aparate şi au acceptat să-i doneze organele. Concluziile medicilor legişti sunt aşteptate în câteva zile.