Elevă din Capitală, în stare gravă la spital după ce s-a lovit la cap în timpul orei de sport

O elevă din Capitală a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a lovit la cap în timpul orei de sport, ţinută pe holul şcolii.

02 dec. 2014, 15:21
Elevă din Capitală, în stare gravă la spital după ce s-a lovit la cap în timpul orei de sport

Fata în vârstă de 13 ani este elevă la Liceul I. G. Duca şi după ce a vrut să facă o săritură în timpul orei de sport, a căzut şi s-a lovit la cap.

Eleva a fost transorportată de urgenţă la Spitalul Bgadasar Arsenie din Capitală, este conştientă, şi în prezent i se fac mai multe analize.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a solicitat Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti declanşarea „rapidă” a unei anchete administrative, pentru a clarifica situaţia de la Şcoala ‘I. G. Duca’ din Bucureşti. 

„Am solicitat Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti declanşarea rapidă a unei anchete administrative, pentru a clarifica situaţia de la Şcoala ‘I. G. Duca’ din Bucureşti”, a precizat Pricopie pe contul său de Facebook. 

O fetiţă de 13 ani s-a accidentat marţi la Şcoala I. G. Duca în timpul orei de sport care se desfăşura pe holul unităţii de învăţământ. Potrivit unor surse, fetiţa se află la Spitalul Bagdasar Arseni.