EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 Elevă din Hunedoara luată cu Ambulanţa din examen. Ce simptome a acuzat fata

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 O elevă din Hunedoara, care susţinea proba la matematică în cadrul Evaluării Naţionale, a avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce a acuzat disconfort abdominal. O ambulanţă SMURD a transportat-o la spital, a anunțat Ministerul Educației într-un comunicat primit de Edupedu.ro. 

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 13:32
EVALUARE NAŢIONALĂ 2020 Elevă din Hunedoara luată cu Ambulanţa din examen. Ce simptome a acuzat fata

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Eleva va susţine proba la matematică în sesiunea specială

Eleva urmează să susţină proba la matematică din cadrul Evaluării Naţionale în sesiunea specială, care va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie. 

În cazul unei candidate din județul Hunedoara, care acuza senzații de disconfort abdominal, a fost necesară intervenția echipei SMURD care a transportat eleva la spital, unde a fost internată pentru investigații. Eleva va putea susține proba scrisă la disciplina Matematică în etapa specială a examenului de Evaluare Națională – 2020”, se arată în comunicat.

Citeşte şi Autorităţile s-au răzgândit cu privire la redeschiderea şcolilor. Propuseseră ca elevii să meargă prin rotaţie la şcoală, maximum 4 ore

La proba de matematică, 167 de candidați s-au aflat în izolare și 20 de candidați s-au aflat în carantină sau sunt spitalizaţi. Aceştia vor susţine proba la matematică în sesiunea specială.

Trei elevi din cei peste 161.000 prezenți la proba de matematică au avut temperatura peste 37,3 grade Celsius. Luni, la proba de Limbă Română, un elev a fost identificat cu temperatura peste maximul admis.