Elevă găsită într-un bar în timpul orelor, bătută crunt de profesoară. Acuzaţii grave făcute de tatăl fetei: „A luat-o de păr, a umilit-o în faţa colegilor”. Incident grav şi la Rădăuţi

O elevă din Botoşani a fost bătută şi umilită în faţa colegilor săi de o profesoară. Dascălul s-ar fi enervat după ce ar fi găsit-o pe fată într-un bar în timpul orelor. Femeia este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă.

26 ian. 2022, 23:05
Elevă găsită într-un bar în timpul orelor, bătută crunt de profesoară. Acuzaţii grave făcute de tatăl fetei: „A luat-o de păr, a umilit-o în faţa colegilor”. Incident grav şi la Rădăuţi

Elevă găsită într-un bar în timpul orelor, bătută crunt de profesoară. Este vorba despre un dascăl de la Liceul Dimitrie Cantemir Darabani din Botoşani.

Elevă găsită într-un bar în timpul orelor, bătută crunt de profesoară

Tatăl elevei a depus plângere împotriva profesoarei, după ce fiica sa, elevă în clasa a IX-a, a fost bătută de profesoară.

„Fetița mea este în clasa a IX-a și s-a dus la magazin ca să își ia mâncare și a întârziat un pic. S-a dus profesoara în magazin după ea, a luat-o de păr, i-a dat cu umbrela în spate și, mergând spre școală, i-a mai dat o palmă. A umilit-o în fața colegilor,  a făcut-o  în tot felul, că se droghează”, a declarat bărbatul, potrivit BotosaniNews.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, profesoara fiind acuzată de purtare abuzivă.

„În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, a conformat existenţa unei anchete în acest caz.

„Ancheta este în desfăşurare”, a precizat Macovei.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul studenţilor ucişi la Iaşi. Suspectul dublei crime face dezvăluiri care pot schimba cursul anchetei: Tânăra ar fi avut o serie de probleme cu un fost iubit

Elev reţinut, după ce şi-a înjunghiat doi colegi

Miercuri, în Rădăuţi a avut loc o agresiune în care au fost implicaţi patru tineri, iar în urma derulării activităţilor de cercetări penale desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că, în jurul orei 14.00, s-a produs o altercaţie între agresorul în vârstă 17 ani şi şapte luni, din Burla, şi alţi trei colegi de şcoală cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Cei patru sunt elevi la Colegiul Tehnic din Rădăuţi, dar agresiunea, potrivit sursei citate, nu are legătură cu şcoala, incidentul producându-se în faţa unei unităţi de alimentaţie publică din oraş.

Agresorul se afla cu fratele său pe stradă, moment în care ar fi fost acostat de către cei trei colegi, care l-au provocat şi ar fi încercat să-l lovească.

În acel moment agresorul a scos un briceag şi a ripostat, lovindu-i la întâmplare pe cei trei.

În urma conflictului, un tânăr de 19 ani a suferit ”leziuni prin înţepare cu un obiect tăietor-înţepător, respectiv o plagă tăiată cu hemopneumotorax drept, contuzii şi echimoze faciale”.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, a suferit o plagă înţepată în zona axilei drepte, fiind evaluat medical la CPU Rădăuţi.

După ce agresorul a fugit, cei trei tineri s-au refugiat într-o unitate comercială şi au sunat la 112, aşteptând sosirea poliţiştilor şi a ambulanţei.

Poliţiştii l-au identificat pe agresor în circa 15 minute şi l-au preluat pentru audieri, acesta recunoscând faptele şi indicând locul unde a aruncat cuţitul.

După audieri şi actele procedurale necesare, în prezenţa apărătorului, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a agresorului, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

În funcţie de concluziile medico-legale şi probatoriul administrat urmează să fie extinse cercetările.

Citeşte şi Măcel într-o vilă de lux din Buşteni. Fiul unui cunoscut om de afaceri a fost înjunghiat în cap

 


loading...
Partenerii noștri