Măcel într-o vilă de lux din Buşteni. Fiul unui cunoscut om de afaceri a fost înjunghiat în cap

Măcel într-o vilă de lux din Buşteni. Fiul unui cunoscut om de afaceri a fost înjunghiat în cap. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorul a reușit să fugă  înainte ca zona să fie împânzită de echipaje ale Poliției.

25 ian. 2022, 23:48
Măcel într-o vilă de lux din Buşteni. Fiul unui cunoscut om de afaceri a fost înjunghiat în cap
Măcel într-o vilă de lux din Buşteni

Măcel într-o vilă de lux din Buşteni. Ambulanța a fost chemată să intervină de urgență, sâmbătă, în jurul orei 14.00, după ce un tânăr în vârstă de 21 de ani, fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din București, ar fi suferit răni grave la cap după ce ar fi fost înjunghiat de un prieten, patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din București.

Citeşte şi: Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!

Măcel într-o vilă de lux din Buşteni

Fiul omului de afaceri Bogdan Șovar, care patronează firma de pază Tiger Security, ar fi organizat, în weekend, o petrecere în vila deținută de familia lui în stațiunea Bușteni. Acolo, băiatul fostului lider al grupării Sportivilor, Robert Nica, devenit în ultimii ani un jucător important pe piața imobiliară din București și Ilfov, ar fi avut un conflict cu fiul unuia dintre asociații tatălui său.

Robert Nica s-a simţit jignit şi s-ar fi dus în camera lui, apoi ar fi coborât în sufragerie înarmat cu un cuțit și l-ar fi lovit în cap, cu sânge rece, pe Alberto Șovar. La scurt timp, a dispărut fără urmă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, însă agresorul nu a fost prins.

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 21 de ani despre faptul că în timp ce se afla într-o locuință din stațiune, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona capului de către un prieten.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde a constatat faptul că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia, un tânăr în vârstă de 17 ani l-ar fi lovit pe apelant cu un obiect tăietor-înțepător, în zona capului, ulterior părăsind zona.

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, reieșind faptul că viața nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Au fost efectuate verificări pe raza întregii stațiuni, fără ca persoana bănuită de comiterea faptei să fie depistată.

La acest moment se fac cercetări în vederea depistării acestuia, clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a anunțat IPJ Prahova, potrivit Gândul.ro.


loading...
Partenerii noștri