Elevă în comă alcoolică închisă în sala de sport. Ce au descoperit mai mulţi părinţi în telefoanele copiilor care sunt colegi cu fata

O elevă de 15 ani, în comă alcoolică, a fost închisă de profesorul de educaţie fizică în sala de sport. Acesta nu a chemat Salvarea, în speranţa că fata îşi va reveni, apoi, la sfârşitul orelor, a trimis-o acasă.

11 iun. 2021, 15:44
Elevă în comă alcoolică închisă în sala de sport. Ce au descoperit mai mulţi părinţi în telefoanele copiilor care sunt colegi cu fata

Elevă în comă alcoolică. Adolescenta din Ciolpani, Ilfov, şi-a revenit parţial la sfârşitul orelor, însă nu a putut ajunge până acasă. S-a prăbuşit într-un parc din fața școlii, unde a găsit-o părintele unui copil, relatează stirileprotv.ro

Părinții altor copii au găsit în telefoanele acestora imagini indecente cu adolescenta de clasa a VIII-a.

Profesorii si directoarea au preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele și ea în starea aceea a început să vomite”, a declarat un părinte.

Citeste si Mirele dispărut la scurt timp după nuntă, găsit mort în râu. Avea doar 28 de ani şi urma să devină tată

Se putea îneca cu vomă și muri. Nu poți să lasi un minor în stare de ebrietate nesupravegheat și fără să chemi ajutor medical. Am întrebat ce s-a întâmplat, ce măsuri s-au luat și ne-a spus că nu e treaba noastră”, spune un altul.

Elevă în comă alcoolică închisă în sala de sport. ISJ Ilfov şi IPJ Ilfov au demarat anchete

Potrivit mărturiilor mai multor părinţi, se pare că adolescenta avea apucături mai puţin ortodoxe. Aceştia spun că au înaintat mai multe plângeri către Inspectoratul Școlar Ilfov, Inspectoratul de Poliție și Minister. Inspectoratul Școlar Ilfov, dar şi Biroul de Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Ilfov au demarat anchete.

Au venit copiii de la școală și au zis că au găsit prezervative în toaletă”, spune un părinte.

Potrivit primarului care a stat de vorbă cu cei din conducerea şcolii, evenimentul s-ar fi petrecut în afara şcolii.

Directia de Asistență Socială verifică situația din familia fetei. Aceasta ar fi recunoscut în faţa reprezentanţilor de la Asistenţă Socială că a băut și că nu-și mai amintește nimic din cele întâmplate ulterior.

Citeste si Atac armat la Galați, în plină stradă! Membru al lumii interlope, înjunghiat în gât și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Imagini cumplite!