Mirele dispărut la scurt timp după nuntă, găsit mort în râu. Avea doar 28 de ani şi urma să devină tată

Deznodământ tragic în cazul tânărului mire dispărut la doar două zile după nuntă. Trupul său neînsufletit a fost găsit de pompieri, vineri, în râul Jiu. Bărbatul fusese dat dispărut duminică, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut din barca în care se afla.

11 iun. 2021, 14:40
Mirele dispărut la scurt timp după nuntă, găsit mort în râu. Avea doar 28 de ani şi urma să devină tată

Mirele dispărut după nuntă, găsit mort în râu. Mihai ieșise alături de un prieten la o plimbare cu barca, pe râul Jiu. La un moment dat,  tânărul în vârstă de 28 de ani s-a dezechilibrat și a căzut din barca. Autoritățile au fost alertate imediat, iar un echipaj din cadrul ISU Gorj s-a deplasat la fața locului și au reușit să-l salveze pe bărbat din banca pneumatică care rămăsese blocată lângă dig, din cauza curenților foarte puternici.

Mirele dispărut după nuntă, găsit mort în râu

Citeşte şi Adolescentă româncă de 15 ani dispărută în Franța. Mesajul cutremurător al prietenilor: „Doar o minune va face posibilă găsirea Mariei”

Vineri, după aproape şase zile de căutări, trupul neînsufleţit al lui Mihai a fost găsit de pompieri în apropierea Termocentralei Rovinari.

„Astăzi (n.r. vineri), 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detasamentul de Pompieri Motru”, a transmis ISU Gorj.

Tânărul se căsătorise cu două zile înainte de tragedie şi urma să devină tată pentru prima oară. Soția bărbatului a postat un mesaj disperat pe pagina de Facebook, în care își manifestă durerea și speranța că doar o minune îl poate readuce pe tânăr, acasă.

„Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu să îl găsească în viaţă. Din ultimele mele puteri, vă implor rugați-vă pentru el”, a scris femeia pe Facebook.

Citeşte şi Dosar penal în cazul copiilor daţi dispăruţi în Caraş-Severin. Cei doi fraţi de 3 şi 5 ani au plecat de acasă după ce au fost bătuţi de tatăl lor