Adolescentă trântită la pământ și bătută de două eleve. În scandal a intervenit și mama uneia dintre agresoare, care a lovit-o pe fata de 14 ani

Două tinere de clasa a VIII-a și a XI-a din Tecuci și-au împărțit astăzi pumni și picioare chiar în fața unui liceu. Fetele sunt eleve în cadrul unităților de învățământ Școala Gimnazială „Elena Doamna” și respectiv la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Tecuci.

11 mai 2023, 09:01
Adolescentă trântită la pământ și bătută de două eleve. În scandal a intervenit și mama uneia dintre agresoare, care a lovit-o pe fata de 14 ani

Scene șocante în fața unei școli din Tecuci. Trei eleve au ieșit de la ore și s-au luat la bătaie pe stradă. După ce adolescenta de 14 ani a fost trântită la pământ și lovită cu pumnii și picioarele, a intervenit și mama unei agresoare. Femeia a luat-o la bătaie și mai rău pe victimă.

Scenele șocante au fost urmărite de colegii fetelor care doar au stat pe margine și s-au amuzat, în loc să intervină să le despartă.

Imaginile au ajuns și la poliție, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice. Mama unei agresoare, în vârstă de 38 de ani, este și ea cercetată în dosar, potrivit tecuceni.com.

Citește și: Bătaie ca în vestul sălbatic pe holurile unei școli din Bacău. Două eleve s-au încăierat pentru un băiat: „Dă-i mai tare!”

„La data de 10 mai 2023, ora 13.09, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a.

Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare.

Citește și: Bătaie ca-n filme cu consilieri PSD într-un bar din Huși! S-au înjurat, și-au împărțit pumni și și-au dat cu scaunele în cap

De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane.”, a transmis Poliția.