O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Întreaga scenă a fost filmată

O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Mai multe tinere sunt terorizate şi atacate, din senin, pe stradă. Acestea sunt abordate în spațiul public și devin victimele unor agresiuni fizice, fără niciun motiv. Cazul a intrat în atenția polițiștilor de la IPJ Dâmbovița.

30 iun. 2022, 09:38
O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Întreaga scenă a fost filmată
O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată

O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Fata învaţă la Școala „Șerban Cioculescu” din Găești şi a fost filmată în timp ce încasa lovituri din partea agresoarelor. Aceasta a fost lovită cu pumnii și picioarele și a fost trasă de păr.

Citeşte şi: Bătaie într-o discotecă din Dâmboviţa după un show de striptease

O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete

Incidentul a avut loc recent, iar imaginile în care o elevă este agresată de alte minore au ajuns în posesia mai multor persoane. Înainte să îi aplice agresiuni fizice, eleva de la școala din Găești este intimidată și înjurată. La scurt timp, grupul de fete se năpustește asupra ei, iar eleva începe să plângă și încearcă să se apere.

Victimele sunt abordate în diferite locuri şi bătute, fără niciun motiv.

Cazul a intrat, deja, în atenția oamenilor legii de la IPJ Dâmbovița. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut imaginile. În acest sens, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovituri și alte violențe.

Agresoarele au fost identificate, în urma acestor cercetări, fiind vorba despre minore cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, potrivit Cronica Găeştiului.