Elevi duşi de urgenţă la spital, după ce o colegă i-a servit cu prăjituri cu droguri. „Am vrut doar să mă distrez puţin”

Șase elevi adolescenți au fost duși de urgență la spital cu halucinaţii puternice, după ce au mâncat prăjituri cu marijuana de la o colegă. Fata care a adus prăjiturile în instituția de învățământ a spus că nu a vrut să facă rău nimănui, ci doar să se distreze.

18 apr. 2019, 12:22
Elevi duşi de urgenţă la spital, după ce o colegă i-a servit cu prăjituri cu droguri. „Am vrut doar să mă distrez puţin”

Elevii au fost duși la spital de la o școală din Londra, unde o colegă a adus prăjituri Negresă cu marijuana, făcute de ea, înainte de ore, în casa în care locuiește cu tatăl ei, scrie a1.ro.

Fata care a adus prăjiturile cu marijuana la școală s-a numărat printre cei șase elevi care au fost duși la spital.

Citeşte şi Doi bărbaţi suspectaţi de trafic de droguri au fost arestaţi. Narcoticele erau aduse din Spania

Eleva care a adus prăjiturile cu marijauana a declarat în faţa oamenilor legii că nu a vrut să facă rău nimănui, ci doar „să se distreze puțin” la ora prânzului. Până la pauza de prânz, eleva a ținut prăjiturile ascunse în dulapul ei.

„Prăjiturile erau pline de droguri, conţineau echivalentul a şase ţigări rulate pline cu marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine şi i-au luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgenţe şi o mulţime de ambulanţe şi maşini de poliţie au sosit la faţa locului. Din fericire, s-a intervenit la timp şi niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit Daily Mail.

Marijuana este un drog ilegal în Marea Britanie. Însă, nu au fost făcute arestări în urma acestui incident, petrecut pe 29 martie.

Adolescenta care a adus prăjiturile cu marijuana și-a cerut scuze față de școală și de elevii care au ajuns la spital și nu va fi exmatriculată.


loading...
Partenerii noștri