Elevi împuşcaţi în cap în faţa unui liceu din Ploieşti. Trei suspecţi au ajuns în custodia Poliţiei

Doi elevi ai liceului UCECOM din Ploieşti au fost împuşcaţi într-un parc din apropierea unităţii de învăţământ. Victimele sunt doi băieţi de 16, respectiv 17 ani şi au fost transpotaţi la spital pentru că prezentau traumatisme la nivelul capului. Agresorii au fost identificaţi şi sunt căutaţi de poliţişti.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 10:29

Update: Trei suspecți au ajuns în custodia PolițieiTrei suspecți au ajuns în custodia Poliției, în urma incidentului din Ploiești, în care doi copii au fost împușcați în cap. 

Trei din grupul agresorilor se află în custodia Poliției, inclusiv cel care a tras, a anunțat Poliția Prahova. De asemenea, a fost ridicat și pistolul folosit.

Poliția anunțase că mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15-17 ani au avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

La rândul lor, reprezentanții Ambulanței au afirmat că incidentul s-a produs în fața unui liceu, unde doi băieți de 16 ani și 17 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale prin împușcare. Ambii copii au ajuns la spital. Băiatul de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală, iar cel de 17 ani un traumatism cranian minor.

Elevii împuşcaţi la Ploieşti aveau un conflict mai vechi cu agresorii. După ce s-au întâlnit pe stradă, a urmat un schimb de replici şi înjurături. Unul dintre agresori a scos un pistol cu bile şi a tras. 

Două echipaje ale Ambulanţei au intervenit la locul incidentului. Cei doi tineri au fost transportaţi la spital. Conform medicilor, băiatul de 16 ani are o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la spitalul de Pediatrie Ploieşti l, iar cel de 17 ani a suferit un traumatism cranian minor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Doi dintre agresori au fost prinşi. Toţi cei implicaţi în conflict sunt minori.

Potrivit IJP Prahova, polițiștii au fost anunțați printr-un apel la 112 că mai mulți  tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. 

Există indicii referitoare la identitatea agresorilor, însă poliţiştii continuă cercetările.