Elevii clujeni cu 10 la BAC şi cei admişi cu 10 la liceu, premiaţi cu câte 2.000 de lei

Şeful Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, i-a premiat, joi, cu câte 2.000 de lei, pe cei nouă absolvenţi de liceu din judeţ care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi pe cei 15 elevi care au intrat cu 10 la liceu, la o săptămână după ce o parte dintre tineri au fost premiaţi de primarul Boc.

01 aug. 2013, 11:58
Elevii clujeni cu 10 la BAC şi cei admişi cu 10 la liceu, premiaţi cu câte 2.000 de lei

Cei nouă absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi cei 15 absolvenţi ai clasei a VIII-a care au luat media 10 la admiterea în liceu au primit, joi, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Consiliul Judeţean Cluj, câte 2.000 de lei, primind diplome de excelenţă şi flori din partea preşedintelui instituţiei, Horea Uioreanu (PNL), informează Mediafax. Acesta a declarat că judeţul Cluj şi CJ sunt onorate de rezultatele obţinute de elevii premiaţi.

„Mi se pare normal ca elevii care au rezultate foarte bune la învăţătură să fie susţinuţi. Este un mesaj că judeţul Cluj şi Consiliul Judeţean Cluj se simt onorate de aceste rezultate obţinute”, a spus Horea Uioreanu.

De asemenea, CJ Cluj urmează să îl premieze, tot cu 2.000 de lei, pe un absolvent de liceu din Cluj-Napoca, Mihai Moceanu, care are sindrom Down şi care a reuşit să treacă examenul de bacalaureat.

Şapte din cei nouă elevi care au obţinut media 10 la bacalaureat şi care au absolvit licee din Cluj-Napoca au fost premiaţi săptămâna trecută cu câte 1.000 de lei de către primarul Emil Boc.