Elevii unui liceu timişorean au organizat proteste, jandarmii i-au băgat la clasă

Pe modelul protestelor din Bucureşti şi din ţară, zeci de elevi ai unui liceu din Timişoara şi-au strigat nemulţumirile în faţa şcolii. Elevii sunt nemulţumiţi şi spun că nu vor să fie comasaţi cu un alt liceu. Jandarmeria a intervenit şi i-a băgat în şcoală.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 14:53
Elevii unui liceu timişorean au organizat proteste, jandarmii i-au băgat la clasă

”DE-MI-SI-A!!!”, ”HUOOOOOO!!!!!” sau ”Nu vă fie frică, comasarea pică!!!” au fost câteva dintre scandările şi huiduielile pe care conducerea unităţii de învăţămant Grupul Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii le-au azuzit de la elevii liceului preţ de mai bine de o oră, informează opiniatimisoarei.ro.

Liceenii au ieşit mai întâi în faţa şcolii şi au scandat împotriva directorului, dar jandarmii au fost chemaţi şi i-au băgat imediat în incinta unităţii de învăţământ. Nici asta nu i-a pototlit pe tineri. Ei au stat pe holurile şi scările şcolii şi au strigat zeci de minute că nu doresc să fie comasaţi cu Colegiul Tehnic Leonida, fostul CFR.  ”Suntem aici mulţi elevi şi am şi avut rezultate ok la Bacalaureat, aşa că nu înţeleg de ce vor să ne comaseze cu CFR-ul”, a spus unul dintre tineri.

Protestele au început încă de săptămâna trecută, dar abia astăzi au luat amploare. Valentina Udrescu, liderul sindical din unitatea şcolară a precizat că elevii au ieşit să protesteze fără să fie instigaţi de dascăli. ”Suntem comasaţi noi, cei care nu avem problme aşa mari, cu o altă unitate de învăţămant cu mari dificultăţi. De acolo a pornit totul”, a explicat aceasta.