Elevii unei şcoli au primit puzzle-uri de cuvinte inspirate din FIFTY SHADES of GREY

Elevii unei şcoli gimnaziale din Pennsylvania, America, au primit mai multe puzzle-uri de cuvinte inspirate din seria erotică "Fifty Shades of Grey".

12 feb. 2015, 17:11
Elevii unei şcoli au primit puzzle-uri de cuvinte inspirate din FIFTY SHADES of GREY

Puzzle-urile de cuvinte oferite elevilor includeau termeni precum „spanking” (pălmuire), „submissive” (supunere), „leather cuffs” (cătuşe din piele) şi „bondage” (practică sexuală constând în legarea partenerului pentru a obţine plăcere). Alte cuvinte de pe listă erau şi mai explicite din punct de vedere sexual, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Fifty Shades of Grey: 7 trucuri care îţi vor condimenta viaţa sexuală

Un părinte s-a plâns de acest fapt la o şedinţă a conducerii şcolii atrăgând atenţia că jocurile au fost primite din partea directorului şi a decanului.

Am vrut să înregistrez conversaţia, pentru că mulţi părinţi au avut întrebări despre cele întâmplate, dar nu mi s-a permis. A fost o greşeală neintenţionată uriaşă şi am luat cele cinci jocuri de la cei cinci copii implicaţi imediat ce ne-am dat seama. Însă o copie a fost luată de un elev şi publicată pe o reţea de socializare online„, a declarat Carter.

Citeşte şi „Fifty Shades of Grey”, cel mai provocator film din ultimii 10 ani! Detalii despre scenele fierbinţi. VIDEO

O anchetă internă referitoare la modul în care au fost oferite acele jocuri copiilor este în curs de desfăşurare. Primul volum al seriei a fost adaptat pentru marele ecran. Fifty Shades of Grey, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, cu scene sexuale care cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2015, iar trailerul a depăşit 45 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.