Elevul care a murit în sala de clasă avea pneumonie

Elevul de 17 ani de la Liceul Economic din Slatina care a murit, vineri seară, în sala de clasă avea pneumonie virală cu afectare cardiacă, aceasta fiind cauza decesului, au stabilit medicii legişti, în urma necropsiei.

RomaniaTV.net
18 dec. 2011, 11:59
Elevul care a murit în sala de clasă avea pneumonie

„În urma necropsiei s-a stabilit că decesul a fost cauzat de o pneumonie virală cu afectare cardiacă. Poliţiştii fac în continuare cercetări în acest caz”, a declarat, duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisar Claudia Radu.

Ea a precizat că pe trupul elevului nu au fost găsite urme de violenţă.

Pe de altă parte, colegii elevului care au asistat la tragedie urmează să fie consiliaţi psihologic.

„O să fim alături de familie, dar trebuie şi colegii lui să fie consiliaţi de un psiholog pentru a trece mai uşor peste cumplitul eveniment. Din nefericire, colegii au asistat la scenele cutremurătoare, însă au dat dovadă că sunt puternici şi au căutat chiar să încurajeze familia. Părinţii au declarat că băiatul a suferit când avea trei ani un accident de circulaţie, dar niciodată nu au făcut investigaţii amănunţite, iar de o săptămână se simţea rău după o răceală puternică”, a spus şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Mariana Gheorghe.

Elevul de 17 ani, Alexandru Scrieciu, din localitatea Cârlogani, judeţul Olt, a murit, vineri seară, în timpul orelor de curs. Medicii SMURD sosiţi la faţa locului au încercat timp de peste o oră să îl resusciteze.