Elevul care avea o relaţie amoroasă cu directoarea liceului a pierdut bursa Casei Regale. Filmuleţul XXX i-a adus nota 8 la purtare

Consiliul de Administraţie al Liceului de Artă “Gh. Tatarescu” din Focşani s-a întrunit vineri pentru validarea sancţiunilor luate de comisia de cercetare disciplinară de la nivelul liceului în cazul fostului director al instituţiei, Diana Tăicuţu.

RomaniaTV.net
30 iun. 2018, 08:13

Aceasta a fost în luna mai protagonista unui scandal cu tentă sexuală, după ce fotografii în care aceasta apare dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook, dar au ajuns şi în presă. Imaginile cu profesoara şi elevul în vârstă de 19 ani au fost surprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei personală, Diana Tăicuţu acuzându-l pe soţul ei, cu care este în divorţ, de distribuirea lor, lucru negat de acesta.

Imagini cu DIRECTOAREA de liceu filmată în timp ce făcea SEX cu un elev. E total SCHIMBATĂ FOTO

La vremea respectivă, în urma scandalului de presă, Diana Tăicuţu şi-a dat demisia din funcţia de director, iar Inspectoratul Şcolar Vrancea a constituit o comisie de cercetare. În urma audierilor care au avut loc, la care a participat şi profesoara, s-au dictat mai multe sancţiuni, validate vineri de consiliul de administraţie.

Astfel, profesoarei i s-a suspendat pentru o perioadă de trei ani dreptul de a se înscrie la un concurs pentru a ocupa o funcţie didactică superioară. Elevul amorezat a primit nota 8 la purtare.

Băiatul de 19 ani aşteaptă zilele acestea rezultatele de la Bacalaureat în funcţie de care va putea merge sau nu la Facultatea de Arte din Bucureşti, pe care intenţionează să o urmeze. Nota de la purtare îl afectează foarte mult, întrucât a pierdut o bursă pe care o câştigase de la Casa Regală României, tânărul fiind un apreciat şi talentat artist plastic.

Citeşte şi Scandalul sexual de la Liceul de Arte din Focşani continuă. Soţul fostei directoare. „Mi-a zis să am încredere în ea. Sunt devastat”