Elevul care s-a aruncat pe geam a fugit de două ori din spital

Elevul din Gorj, care săptămâna trecută s-a aruncat de la etaj, în timpul cursurilor, a fugit de două ori din spital. De fiecare dată, a ieşit prin acelaşi loc: pe geam, la toaletă, potrivit România TV.

21 mai 2013, 14:48
Elevul care s-a aruncat pe geam a fugit de două ori din spital

Băiatul, în vârstă de 14 ani, a sărit de la etajul I din liceul în care învăţa, după ce a fost apostrofat de director. Din fericire, a scăpat doar cu mâna luxată. A fost dus la spital, dar aici n-a avut stare. Luni seară a fugit prima oară. În pijamale, s-a furişat pe geamul de la baie şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au prins câteva ore mai târziu, pe stradă.

„A fost identificat pe raza Municipiului Târgu Jiu. Ca urmare a cercetărilor s-a descoperit că minorul, pe durata dispariţiei, nu a fost victima unei infracţiuni sau a unui abuz”, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Aventura băiatului nu s-a oprit aici. Adus de poliţişti înapoi la spital, el a repetat isprava marţi dimineaţă.

„S-au luat măsuri de reparare provizorie a pagubelor produse, pentru că minorul a fugit prin gemul de la baia secţiei, dar se pare că aceste măsuri nu au fost cele mai bune. Minorul a fugit din nou, prin acelaşi loc”, a declarat Cristian Vlădoianu, manager Spitalul Judeţean Gorj.

De această dată, băiatul a fost prins de poliţişti la 35 de kilometri de Târgu Jiu. Voia să meargă acasă, la părinţi. El a ajuns din nou la Secţia de Psihiatrie.