Trupul elevul militar dispărut la Mamaia a fost găsit la Năvodari. Parchetul militar cercetează cazul

Trupul neînsufleţit al elevului de 16 ani de la Colegiul Militar din Craiova, care dispăruse în mare la Mamaia, a fost găsit, joi, pe o plajă din Năvodari. Reprezentanţii MApN precizează că împrejurările decesului sunt cercetate de către Parchetul militar.

30 mai 2019, 07:01
Trupul elevul militar dispărut la Mamaia a fost găsit la Năvodari. Parchetul militar cercetează cazul

În urma unui apel 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona La Pescăria lui Ilie, la 10 m de mal, se observă trupul unei persoane. Din primele verificări, ar fi cel al elevului dispărut în data de 28.05.2019.

La fața locului s-au deplasat și militarii din cadrul ISU Dobrogea.

Amintim că marți, 28 mai, trei adolescenți au intrat în mare, în zona hotelului Doina din Mamaia, dar doar doi au ieșit la mal. Minorul care dispăruse avea 16 ani, era elev la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova şi participa în Constanța la „Şcoala de vară” organizată de Ministerul Apărării Naţionale.

Încă din după amiaza de marți au început căutările în mare, dar, din păcate, fără succes, iar la orele nopții, militarii ISU au fost nevoiți să sisteze căutările. A doua zi, miercuri, 29 mai, au fost reluate, însă, din păcate, fără succes. Seara, la fel, au fost sistate, fiind reluate joi dimineață, 30 mai. În timp ce angajații MApN și cei ai ISU Dobrogea erau la fața locului, extinzând aria de căutare, un apel prin 112 a indicat faptul că, în Năvodari, trupul unei persoane plutește aproape de mal. Din păcate, era vorba chiar despre tânărul căutat.