Un elev al Colegiului Militar din Craiova a dispărut în mare în Mamaia. Este căutat de scafandri

Un elev al Colegiului Militar din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispăurt în mare marţi după amiază, în zona staţiunii Mamaia, el fiind căutat de scafandri.

RomaniaTV.net
28 mai 2019, 17:01
Un elev al Colegiului Militar din Craiova a dispărut în mare în Mamaia. Este căutat de scafandri

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai. pe o plajă din staţiunea Mamaia.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

Dispariţia sa a fost anunţată la prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care au intervenit cu o ambarcaţiune şi cu 17 scafandri. Până la ora transmiterii acestei ştiri, adolescentul nu a fost găsit. La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.