Elevul ridicat de poliţie din Liceul „Jean Monnet” a împrumutat bani de la Mario Nuţu Balint

Elevul de la Jean Monnet a luat 4.000 de euro împrumut de la fiul lui Sile Cămătaru. Elevul este fiul unui consilier local din Tulcea şi a fost ridicat de poliţişti din cancelaria liceului.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 06:41
Elevul ridicat de poliţie din Liceul „Jean Monnet” a împrumutat bani de la Mario Nuţu Balint

Elevul ridicat marţi de poliţişti de la „Jean Monnet”, Alexandru Bibu, fiul consilierului local de Tulcea Nicolae Bibu, a împrumutat bani cu camătă de la fiul lui Sile Cămătaru, Mario Nuţu Balint, conform motivării deciziei prin care instanţa a respins propunerea de arestare a fiului interlopului.

Alexandru Bibu se cunoştea cu fiul lui Sile Cămătaru, aşa că a cerut împrumut 4.000 de euro. Elevul se simţea agresat pentru că Mario Cămătaru îi cerea mult mai mulţi ani aşa că în cele din urmă a mers la poliţie pentru a-l denunţa pe cămătar.

Elevul de la Jean Monnet este citat în motivarea instanţei ca fiind autorul unei declaraţii prin care atestă că i-a cerut fiului lui Sile Cămătaru un împrumut de 4.000 de euro, „fiindu-i percepută o dobândă de 1.500 de euro”. Acesta a fost ridicat de poliţişti din clasă în urmă cu trei zile. Elevul a fost luat din liceu de poliţişti pentru cercetări.

În luna august, Alexandru Bibu a provocat un accident rutier pe Calea Victoriei din Capitală. În urma verificărilor făcute atunci de poliţişti a rezultat că Alexandru Bibu nu avea permis de conducere şi conducea avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.