Elicopter PRĂBUŞIT! Cele patru persoane de la bord au murit VIDEO

Incidentul a avut loc în cursul unui zbor de încercare pe un aeroport civil şi militar din Anadîr, cel mai mare oraş din Ciukotka 

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 09:50
Elicopter PRĂBUŞIT! Cele patru persoane de la bord au murit VIDEO

Un elicopter militar rus model Mi-8 s-a prăbuşit, în urmă cu puţin timp, în timpul unui exerciţiu în Extremul Orient; toate cele patru persoane din aeronavă şi-au pierdut viaţa, informează un reprezentant al autorităţilor locale, citat de agenţia AFP, consultată de Agerpres.

Elicopter militar, PRĂBUŞIT în apropiere de Moscova. Întreg echipajul a MURIT – VIDEO

„La bord se aflau trei membri ai echipajului şi un mecanic. Toţi patru au murit”, a anunţat Romani Kopin, guvernatorul districtului autonom Ciukotka din nord-estul Rusiei, pe contul său de Instagram. „Cauza catastrofei ar putea fi o defecţiune tehnică a elicopterului”, a adăugat el într-un comunicat.

Incidentul a avut loc în cursul unui zbor de încercare pe un aeroport civil şi militar din Anadîr, cel mai mare oraş din Ciukotka – un teritoriu mai mare decât Franţa, dar cu numai 50.000 de locuitori.

Este al doilea eveniment soldat cu victime în care este implicat un elicopter Mi-8. Pe 19 mai, un aparat de zbor similar al armatei ruse s-a prăbuşit în regiunea Moscovei, provocând moartea întregului echipaj.