Elicopter prăbușit în Mexic. Ministrul de Interne era la bord. Momentul a fost FILMAT

Un elicopter al marinei mexicane în care se afla și ministrul de Interne s-a prăbușit imediat după decolare.

26 aug. 2021, 17:50
Elicopter prăbușit în Mexic. Ministrul de Interne era la bord. Momentul a fost FILMAT

Elicopter prăbușit în Mexic.  Aparatul de zbor trebuia să ajungă în zonele afectate de uraganul Grace, însă, din cauza unei defecțiuni tehnice, piloții au fost nevoiți să aterizeze forțat în statul Hidalgo.

În urma impactului, trei pasageri au fost transportați cu ambulanța la un spital din apropiere. Nimeni nu a suferit răni grave, anunță autoritățile mexicane.

Explozie la aeroportul din Kabul confirmată de Pentagon. UPDATE: cel puţin 10 morţi
Momentul prăbușirii a fost filmat de un martor ocular și a ajuns pe rețelele de socializare. Nu este primul incident aviatic în care este implicat un oficial mexican. În 2011, ministrul de Interne de la acea vreme a murit în urma prăbușirii unei aeronave.

Elicopter prăbușit în Mexic:

Avion utilitar prăbuşit în sudul Turciei

Ministerul rus al Apărării a anunţat sâmbătă că prăbuşirea unui avion utilitar Beriev Be-200 în sudul Turciei a cauzat moartea tuturor celor opt persoane aflate la bord, informează AFP.

Avionul, care fusese închiriat din Rusia, avea la bord un echipaj format din cinci militari ruşi şi trei turci. El ajuta la stingerea incendiilor în districtul Onikisubat, din provincia turcă Kahramanmaras, situată în apropierea frontierei cu Siria.

Prezentatoare moartă din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZeneca
După pierderea contactului radio cu avionul în provincia Kahramanmaras, echipele de intervenţie au fost mobilizate rapid, a explicat guvernatorul regional Omer Faruk Coskun.

La locul prăbuşirii au fost trimise un avion şi un elicopter, a precizat Ministerul Apărării turc, într-o postare pe Twitter.