ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Ceremonial pentru militarii decedaţi la Academia Trupelor Terestre din Sibiu

ELICOPTER PRABUSIT SIBIU. Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a anunţat că duminică, la ora 14.00, la Academia Trupelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu va avea loc un ceremonial pentru cei opt militari decedaţi în accidentul aviatic de la Mălâncrav.

22 nov. 2014, 10:07
ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Ceremonial pentru militarii decedaţi la Academia Trupelor Terestre din Sibiu

TRAGEDIE AVIATICĂ SIBIU. Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.

Parchetul Militar a demarat o anchetă în cazul tragediei aviatice din Sibiu, în care 8 militari de elită au pierit, iar alţi 2 au fost răniţi.

Cea mai performantă aeronavă a Armatei Române a primit avizul de zbor înainte de decolare. Elicopterul a zburat 108 kilometri, înainte să apară probleme. Mai mulţi martori au văzut cum aeronava a atins un vârf de brad, iar apoi s-a dezechilibrat şi a intrat în picaj.

CITEŞTE ŞI ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Informaţii EXCLUSIVE din ancheta tragediei

Alţi martori au declarat că au văzut aeronava în flăcări în zbor.

Aceste informaţii nu au fost confirmate de anchetatori, însă sunt luate în considerare. De asemenea, este foarte posibil ca vremea nefavorabilă sau o defecţiune a motorului să fi produs tragicul accident.


loading...