Elicopter SMURD, chemat de urgenţă pentru a salva un cabanier. Acţiune contracronometru în Muntii Făgăraş

Publicat: Vineri, 03 August 2018 12:03 // Actualizat: Vineri, 03 August 2018 12:03 // Sursa: romaniatv.net

Salvamontiştii din Sibiu şi Braşov au pornit într-o acţiune pentru recuperarea cabanierului de la Cabana Turnuri din Muntii Făgăraş, care, din cauza unor afecţiuni medicale la picioare, nu se poate deplasa. A fost solicitat elicopterul SMURD, însă nu poate ateriza din cauza vremii nefavorabile.

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a anunţat, vineri, că o echipa de la Salvamont Sibiu şi Braşov se deplasează spre Cabana Turnuri din Munţii Făgăraş pentru transportul cabanierului la spital.

"Acesta nu se poate deplasa din cauza unor afecţiuni de natură medicală la nivelul membrilor inferioare", a precizat Adrian David, potrivit news.ro.

Potrivit acestuia, elicopterul SMURD Mureş a fiost solicitat pentru preluarea bolnavului, dar nu a putut ateriza din cauza vremii.

Adrian David a anunţat că operaţiune va fi de durată, traseul fiind deosebit de dificil, întrucât poteca turistică este afectată de ploile din ultima vreme.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cabana Turnuri cabanier elicopter SMURD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 aug 22:45
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
SUNT OAMENI CARE SI-AU LUAT DIPLOME FALSE;FUNCTII PE INTELEGERI DE FAMILIE DAR DACA COMPORTAMENTUL E DE PATRU CLASE SE TRADEAZA REPEDE:
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H