Eliminare surpriză din Ferma. O cunoscută vedetă părăseşte subit emisiunea

Eliminare Ferma Pro TV. Emisiunea Ferma, de la PRO TV, a trecut printr-o nouă eliminare, după duel. Un bandit părăseşte astfel competiţia după emisiunea din 21 martie. 

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 07:56

Eliminare Ferma Pro TV. Vali Bărbulescu a pierdut duelul de eliminare din „Ferma” şi devine astfel primul „bandit” care părăseşte competiţia de la Pro TV.

DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu (42 de ani) a pierdut duelul în faţa modelului Silviu Ţolu (26 de ani) în ediţia din 21 martie a emisiunii „Ferma”. Vali a fost ales să intre la duel de fermierul săptămânii, care a fost din nou Cătălin Moroşanu.

Eliminare Ferma Pro TV. Conform regulilor competiţiei, Vali a avut posibilitatea să îşi aleagă rivalulul şi deşi unii concurenţi l-au sfătuit să îl propună pe Remus, care s-a accidentat, ceea ce ar fi reprezentat un avantaj în luptă, Bărbulescu a decis să fie corect până la capăt. La rândul lui, Silviu a avut şansa de a alege tipul de duel şi a mizat pe forţă, reuşind să-l învingă pe Vali Bărbulescu. Deşi toţi „bandiţii” au fost trişti de plecarea lui Vali din fermă, cea mai afectată a fost Otniela Sandu, cei doi legând o relaţie mai apropiată.