Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Surpriză uriaşă, un Faimos aflat din prima zi a concursului în Dominicană pleacă acasă

Ediția din 5 aprilie a show-ului Survivor România a adus eliminarea unui alt Faimos. De data aceasta, va ieși unul dintre concurenții care s-a aflat din prima zi a concursului în Republica Dominicană. Laura Giurcanu, TJ Miles şi CRBL au fost nominalizaţi.

05 apr. 2022, 23:27
Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Surpriză uriaşă, un Faimos aflat din prima zi a concursului în Dominicană pleacă acasă

Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Laura Giurcanu, eliminată din competiţie. TJ Miles și CRBL își continuă parcursul în show-ul de la PRO TV.

Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. „CRBL este în continuare sub tratament. Starea lui de sănătate este una bună. Nu este aici, el fiind unul din cei trei în pericol de eliminare. În cazul în care CRBL va fi concurentul eliminat, el va avea ocazia să-și ia rămas bun de la voi, pe insula pe care o împărțiți cu războinicii”, a transmis Daniel Pavel.

Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Mari Fica, jignită de Elena Chiriac. “Ești lipsită de personalitate”

După ce Mari Fica i-a spus Elenei Chiriac că nu e frumos că îi jignește pe TJ Miles și pe Marian Drăgulescu, Elena a găsit o replică și pentru ea. Mai exact, aceasta i-a spus lui Mari că este lipsită de personalitate. „Ești foarte ușor de manipulat, foarte ușor de tras. Ea a fost nevoită să se asocieze cu alți doi rătăciți”.

Andreea Tonciu rupe tăcerea despre Survivor România. Ce s-a întâmplat cu adevărat în Republica Dominicană: „N-aș mai repeta niciodată această experiență”
Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Elena Chiriac, învinuită de pierderea Jocului pentru Comunicare. „Nu vreau să aud de tine”

ensiunile între Faimoși au continuat și când au ajuns în camp.  „Am ajuns o mână de oameni și pierdem în continuare nu e din cauza că suntem prieteni cu Războinicii. E din cauză că au rămas niște oameni în echipa asta și sunt genul ăla toxic și manipulator. Tu ești!”, i-a spus TJ Miles Elenei Chiriac.

Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Ce mesaje au primit Alexandru Nedelcu, Alex Delea și Ionuț Popa de la familiile lor

Alexandru nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce și-a văzut părinții, soția, dar și fetița „Luptă până la capăt”, a fost mesajul soției lui.

Alex Delea a primit mesaje de la verișoarele lui, mama lui, dar și de la bunica lui, care l-a emoționat cel mai tare.  Ionuț Popa a avut ocazia să își vadă fiul, dar și fratele, care i-a transmis un mesaj emoționant: „Suntem cu toții alături de tine până la capăt. Știu că ești un om puternic”.

Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022. Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare
Mihaela Stan a primit mesaj video de la părinții ei. Aceștia i-au transmis să fie mai puternică și să ajungă cât mai departe. „Mi-au dat o energie pe care nu am avut-o până acum”.

Relu Pănescu a primit un mesaj video de la toată familia lui, inclusiv de la tatăl său, pe care l-a lăsat în spital atunci când a venit la Survivor. „Sunt mândru de tine. Să dai totul pe traseu. Toți suntem bine.”

Blaze a avut ocazia să își vadă soția, dar și părinții. „Mi-e dor de tine și te iubesc. Îți promit că nu o să mai pleci de acasă fără mine”, a fost mesajul acesteia.

Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Războinicii câștigă, din nou, Jocul pentru Comunicare. Reacțiile Faimoșilor: “Sunteți doi frustrați”
Războinicii au câștigat, din nou, Jocul pentru Comunicare, spre dezamăgirea Faimoșilor care și-au continuat conflictul. „Asta e energia ta pentru echipă? dacă nu suntem toți pentru unul și unul pentru toți nu va ieși bine niciodată. Trebuie să avem încredere, să fim prieteni, nu să ascundem, să ne luăm unul de celălalt. Numai împotrivă, n-am văzut în viața mea așa om”, i-a spus Marian Drăgulescu Elenei Chiriac.

Aceasta nu s-a putut abține și i-a atacat pe Marian și pe TJ. „Sunteți doi frustrați și ați găsit momentul că am o zi proastă să mă atacați amândoi”.

TJ, la rândul lui, a reacționat la spusele Elenei: „Nu ai ce căuta într-o echipă! Ești rea! Cei de acasă vor vedea. Caracterul tău s-a văzut și la alte emisiuni. Ești o certăreață. Du-te acasă!Minți foarte mult! Karma te va mușca de știi tu ce”.

 

Survivor România: ediția din 5 aprilie 2022
Vorbim despre trei dintre protagoniștii, de departe, ai reality-show-ului de la PRO TV. TJ Miles și CRBL s-au mai confruntat cu această situație până acum, însă pentru Laura Giurcanu este o adevărată noutate.

TJ și CRBL au fost salvați de telespectatori în dățile trecute, iar întrebarea care îi macină pe toți este dacă Laura va primi și ea sprijinul din partea publicului sau va pleca direct acasă? Rămâne de aflat începând cu ora 20:30!

Nominalizările făcute în ediția din 4 aprilie 2022 au deschis o adevărată cutie a Pandorei pe insula din Dominicană. Marian Drăgulescu și TJ Miles au fost scoși la careu, acuzați de coechipierii lor că sunt niște trădători.