Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022. Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare

Faimoşii fac eliminări la Survivor România. Deşi multă lume se aşteaptă ca Războinicii să piardă jocul de imunitate, se pare că cei ghinionişti sunt, din nou, concurenţii echipei roşii. În acest moment se află în competiţie doar 6 Faimoși și 10 Războinici.

04 apr. 2022, 18:05
Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022. Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare
Faimoşii fac eliminări la Survivor România 4 aprilie 2022

Faimoşii fac eliminări la Survivor România. Viperele Vesele au publicat deja în avans rezultatul jocului, care spun că Faimoșii vor pierde cu 10-5 jocul de imunitate. Marian Drăgulescu și Elena Chiriac vor câștiga imunitatea individuală, iar Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL vor fi propuși pentru eliminare.

Citeşte şi: Survivor Romania 2022. Reacţia tatălui lui Zmărăndescu: „Băi, Cătăline, nu ai minte!” VIDEO

Faimoşii fac eliminări la Survivor România

Pe rețelele de socializare, cei mai criticați sunt CRBL și Laura Giurcanu. În ultima perioadă, CRBL s-a descurcat bine pe trasee, însă influencerița este din ce în ce mai slabă.

Mulți sunt de părere că Laura Giurcanu este cea care a stricat echilibrul în joc, mai ales după declaraţiile lui Cătălin Zmărăndescu, care a spus de Laura că manipulează pe toată lumea.

Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit fără reţineri şi a spus tot ce se întâmplă în Republica Dominicană, mai ales în echipa din care a făcut parte până acum.

Când am plecat, am plecat într-o caterincă maximă. A fost cea mai tare experienţă, dar horror. Ca trăiri şi experienţe de viaţă, încurajez pe toată lumea, dacă are posibilitatea să ajungă acolo, te transformi ca om. Când închizi ochii, îi visezi pe cei de-acasă, soţia, copiii.

Când se vota, gândul meu era acasă. Eu am simţit că eu plec acasă. În momentul în care îmi doresc ceva, fac tot posibilul să obţin. Eu mi-am dorit să continui, pentru că ştiam că pot.

Toată viaţa mea am făcut sport de performanţă şi nu merit să iau bătaie la nesfârşit. N-o să-mi niciodată scuze pentru ceea ce am făcut. Eu trăiam şi simţeam fiecare moment acolo. Să ştii că oamenii pot şi uneori îi simţeam că nu voiau.

Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.