Elisabeta Lipă critică JO 2012: Nu simt atmosfera de sărbătoare, parcă lumea e tristă

Cvintupla campioană olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă, spune că Olimpiada de la Londra este cea mai slabă din punct de vedere al organizării, din câte a văzut până acum.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 13:02
Elisabeta Lipă critică JO 2012: Nu simt atmosfera de sărbătoare, parcă lumea e tristă

Prezentă în calitate de sportivă la şase Olimpiade, Elisabeta Lipă se află la Londra în calitate de oficial al delegaţiei României. Contrar majorităţii părerilor, multipla noastră campioană la canotaj este total nemulţumită de condiţiile de la această a XXX-a ediţie a JO de Vară. Citată de adevarul.ro ea a declarat că nu simte atmosfera de sărbătoare, iar în plan practic a criticat amplasarea Satului Olimpic.

Nu simt acea atmosferă de sărbătoare a Jocurilor Olimpice. Parcă lumea pe stradă e tristă, zici că sunt supăraţi că se desfăşoară la ei acasă. Noi stăm la periferie, ne ducem direct la baza sportivă, până la care facem uneori şi o oră, pentru că ne duc în fiecare zi pe alt traseu. Nu avem nici măcar un magazin de unde să poţi cumperi ceva.

Nu-mi vine să cred că se numeşte Sat Olimpic. Dar, important este să ne facem aici treaba cât mai bine şi să plecăm. Chiar nu înţeleg ce se întâmplă. Am mai fost la 6 olimpiade, dar ce am văzut aici, nu am văzut nicăieri”, a afirmat Lipă. De asemenea, ea s-a plâns de preţurile mari, fiind nevoită să scoată din buzunar 80 de lire sterline pentru un drum de la Casa României la Satul Olimpic.