Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a împlinit 14 ANI. Cum arată acum şi ce ştie despre tatăl ei FOTO

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, are 14 ani și este crescută din pensia mamei sale de doar 2.000 de lei. Adriana Iliescu a născut în anul 2005, la vârsta de 66 de ani.

02 oct. 2019, 14:41

Adriana Iliescu a trecut prin multe dificultăți medicale până să o nască pe Eliza. Fosta profesoară urmase un tratament pentru întreruperea menopauzei în 1995. A încercat să rămână însărcinată pe cale artificială de mai multe ori, iar în 2004 visul i s-a împlinit.

Adriana Iliescu ar fi trebuit să nască nu unul, ci trei copii, însă doar Eliza a supraviețuit. De altfel, Eliza a primit și prenumele surorii sale gemene care nu a putut veni pe lume, Bogdana, după ce și al treilea embrion murise.

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România. „O abandonase într-un cămin”

„Eliza m-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, declara Adriana Iliescu în urmă cu mai mulți ani.