Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate. Ce specializare a ales: „Îmi place ceea ce o să fac!”

Eliza Iliescu a fost admisă la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română + limba engleză. Tânăra va începe cursurile din octombrie şi va urma o carieră la fel ca a mamei sale.

06 sept. 2022, 13:42
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate. Ce specializare a ales: „Îmi place ceea ce o să fac!”
Eliza, fiica Adrianei

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate. Eliza Iliescu își dorește să devină o profesoară care poate să poată preda foarte bine atât limba şi literatura română, cât şi limba engleză. Tânăra a obținut rezultate impecabile la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care a ajuns să intre la prima opţiune pe care și-o dorea.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Se va înscrie la două facultăți: „Am decis să urmez modelul mamei”

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce avere îi va lăsa fiicei sale, Eliza

Eliza Iliescu a mai adăugat că și-ar dori ca în această perioadă să înceapă și cursurile Facultății de Filosofie, tot în București, doar că ar trebui să achite o taxă de școlarizare destul de mare, pe care, din păcate, nu și-o permite! Adriana Iliescu a mărturisit că va găsi o soluţie: „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”.