Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă. Ce a pățit blondina: „Mi-au făcut perfuzii”

Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă. Comediantul și soția lui sunt împreună de 10 ani, iar în tot acest timp au avut parte de multe peripeții și încercări. Blondina spune că cea mai mare provocare a acceptat-o tot alături de partenerul ei.

31 mart. 2023, 11:15
Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă. Ce a pățit blondina: „Mi-au făcut perfuzii”
Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă

Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă. Până la apariția pe micile ecrane, la emisiunea Asia Express, blondina a stat departe de camerele de luat vederi. În „Asia Express”, Eliza a fost o surpriză plăcută pentru cei de acasă, dar și pentru soțul ei.

Eliza Natanticu a ajuns la spital chiar înainte de nuntă

Soția lui Cosmin a avut „norocul” de a se îmbolnăvi fix în seara de dinaintea nunții. Deși s-a tratat cu leacuri băbești, se pare că niciunul dintre ele nu a dat roade până nu a ajuns la spital. Soțul ei i-a fost alături, iar miresica abia a putut ajunge la nuntă, a doua zi. Acesta a spus, în spirit de glumă, că numai idea că va număra banii i-a dat putere.

Înainte de nuntă, cu o seară, am făcut temperatură. Prietena mea, care mi-a făcut rochiile, avea o boală luată de la copii. Am ajuns la spital, mi-au făcut perfuzii. Ne-am dus la nuntă cu emoții mari”, a declarat Eliza Natanticu.

Citește și: Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Drama trăită de actriţă: „Am contactat o bacterie din spital”

Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină: „Cred că o să fiu o mamă panicoasă”

Artista a dezvăluit că între ea şi Cosmin Natanticu nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, ci din contră, nu prea l-a plăcut atunci când l-a văzut. Ea a fost cea care l-a invitat la suc, iar actorul a refuzat-o pentru că se afla într-o relaţie la distanţă.

De când am participat la Asia am început sa ne înțelegem din ce în ce mai bine ca niciodată. Nu ne-am mai certat. Nouă ne au făcut cunoștința niște prieteni. Ne au spus că suntem făcuți unul pentru celalalt. Eram la o sedinta foto. Nu ne am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt. Eu i-am zis: băi, Cupidon, stai liniștită.

I-am scris pe facebook sa ieșim undeva, dar m-a refuzat pentru ca era intr-o relație la distanță, cu o fată din Bruxelles. La o săptămâna mi a dat mesaj si mi-a zis dacă vreau sa ieșim la un suc pentru ca nu mai are relație.

 Pentru întâlnirea cu Cosmin nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. In general ma aranjam, mă bibileam, si eu ca orice femeie. Din prima ora pe care am petrecut-o împreuna mi am dat seama ca el este cel mai bun”, a povestit Eliza Natanticu.