Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul face dezvăluiri: „Mergeam des la cazino, iar Lizzie credea că am pe altcineva”

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul a fost prezent la podcastul lui Radu Țibulcă, 'Vin de-o poveste', unde a vorbit despre un lucru extrem de sensibil, pe care multă lume nu-l știa.

09 mart. 2023, 21:24
Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul face dezvăluiri: „Mergeam des la cazino, iar Lizzie credea că am pe altcineva”
Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul a ajuns să frecventeze foarte des cazinoul, la început, pentru distracție, iar mai apoi spera să câștige bani. Însă, totul este doar o capcană, iar vedeta a căzut în ea.

Citește și: Eliza Natanticu vorbește despre căsnicie și problemele din viața de familie: „Noi nu suntem doi oameni normali”

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc

Nu se duce nimeni, singur, de nebun. Sigur e un prieten cu care te anturezi, toate poveștile pe care le știu, cu oameni care au devenit dependenți de jocuri de noroc, au fost din cauza anturajului. Unul l-a luat pe altul și l-a dus acolo, el cu 50 de lei a câștigat și asta l-a furat.

99% dintre oamenii care merg la păcănele, după fiecare seară în care au pierdut, s-au jurat, s-au blemestemat și au zis că nu mai merg. Probabil că o perioadă, din varii motive, că nu mai ai bani, că ești supărat pe tine și spui că nu te mai duci, dar mai devreme sau mai târziu, dacă nu ești sută la sută convins că trebuie să te lași, te reapuci„, a mărturisit Cosmin Natanticu.

Din fericire, actorul a reușit să lase de „acest sport extrem”, care  nu doar îl lăsa fără bani, dar îi deteriora și relația cu soția lui, Eliza. Lipsea atât de des de acasă și se întorcea nervos și tensionat, încât blondina credea că soțul ei are pe altcineva.

Relația m-a făcut pe mine să renunț. Eu plecam de acasă și îmi era rușine să îi spun lui Lizzie că mă duc la păcănele și îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți. Uite așa, te duceai în 1000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci.

Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată”, a mai dezvăluit Cosmin Natanticu.