Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”

Ediția din această seară de la Power Couple România îi pune la mare încercare pe concurenți, iar presiunea este cu atât mai mare, cu cât mai mult cu cât această ediție este una eliminatorie. Cei care pierd jocul din această seară sunt propuși automat spre eliminare, iar ceilalți concurenți trebuie să decidă pe cine vor să salveze.

28 feb. 2024, 21:37
Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”
Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”

Ediția din 28 februarie 2024 a emisiunii Power Couple România a pus în fața vedetelor un obstacol considerabil: teama de înălțime. Astăzi, acestea trebuie să depășească această frică pentru a putea câștiga o sumă considerabilă și pentru a rămâne în competiție. Participanții care reușesc să escaladeze zidul în timp util și să ajungă la masă pentru a sărbători cu șampanie primesc un premiu de 2000 de Euro și șansa de a continua în show-ul reality.

Citește și: Care este primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România în acestă săptămână! Ei au avut cei mai puțini bani la finalul probei „Te omor cu mâna mea”

Proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 a emisiunii Power Couple România din 28 februarie 2024 a provocat o reacție intensă din partea Elizei Natanticu. Este cunoscut faptul că aceasta are o frică profundă de înălțimi.

Cu doar câteva zile în urmă, Eliza a renunțat la o altă provocare care implica înălțimi, ceea ce face ca noua sarcină impusă concurenților să fie o surpriză neplăcută pentru ea.

„Știu că sunt puternică, deși am anumite frici. Trec peste ele și am lucrat foarte mult cu mine înainte de proba asta. Așa că sper să o fac!”, a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu, vizibil încrezătoare în forțele sale.

„E clar că nu este prea ușor, dar nici imposibil!”, a încurajat-o partenerul său.

În timpul probei, panica a început să se manifeste. Fiind într-o situație inconfortabilă, Eliza Natanticu a devenit agitată și a început să arunce cu injurii, provocând o reacție imediată din partea soțului ei.

Tensiunile dintre Eliza și Cosmin Natanticu au fost inevitabile în ediția 12 a emisiunii Power Couple România din 28 februarie 2024. Concurenta a cedat nervos și a avut o reacție necontrolată în timp ce încerca să urce pe zid folosind bare de fier.

„Eu n-am o problemă cu înălțimea. Trebuia să comunic cu Lizi pe ce bară stăm amândoi și pe care trebuie să o urc. Adică trebuie o sincronizare fără să ne vedem, iar ea deja începuse să se panicheze! A început să țipe la mine”, a explicat concurentul.

Între cei doi s-au dat replici grele. Eliza Natanticu a răbufnit după ce i-a explicat soțului ei că nu se poate urca pe o bară cu picioarele pentru că este prea scurtă, iar el nu a înțeles acest detaliu.

„Dacă țipi, să știi că nu rezolvăm nimic! Calmează-te, ascultă-mă și ai încredere în mine! (…) Nu țipa că mă enervez tare dacă faci asta! Nu mă ajuți!”, i-a spus Cosmin Natanticu.

„Comunicarea în cuplul nostru merge ok atâta timp cât nu există presiune, nu e contracronometru și nu e stres. Noi ne trezim foarte bine când nu ne întâlnim”, a mai adăugat el în glumă.

În cele din urmă, Eliza Natanticu și-a dat seama că se află într-o situație în care trebuie să își asculte partenerul pentru a trece cu brio peste proba „Noroc, iubito!”. Aceasta s-a calmat și a luat în calcul indicațiile lui Cosmin Natanticu.

Citește și: Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria! Fosta prezentatoare TV a sărit la bătaie la Power Couple România