Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria! Fosta prezentatoare TV a sărit la bătaie la Power Couple România

În ediția din această seară, fosta prezentatoare de la Observator a clacat! Proba la care a fost supusă a făcut-o să își piardă cumpătul.

27 feb. 2024, 22:51
Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria! Fosta prezentatoare TV a sărit la bătaie la Power Couple România
Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria! Fosta prezentatoare TV a sărit la bătaie la Power Couple România

În această seară la Power Couple lucrurile au luat-o razna, mai ales pentru Anamaria Ionescu, soția solistului de Fly Project, Tudor. Proba „Te omor cu mâna mea” din ediția 11 Power Couple România, de pe 27 februarie 2024, a scos la iveală detalii neștiute despre concurentele din competiție. Băieții au povestit despre cât de geloase sunt partenerele lor atunci când au motive.

Citește și: Iubita lui Emi de la „Noaptea Târziu” a cedat la Power Couple România: „Știam că ăsta e unul dintre punctele ei slabe”

De asemenea, Tudor Ionescu nu s-a ferit să spună că a înșelat-o pe Anamaria Ionescu. Cântărețul a explicat că soția lui nu este o persoană geloasă în general, însă nu știe la ce să se aștepte la cea mai controversată probă din concurs.

„Noi am avut o situație dificilă când ne-am despărțit, dar nici atunci nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat eu că voi fi într-o astfel de situație. Nu sunt geloasă, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj”, a declarat Anamaria Ionescu.

Tudor și Anamaria Ionescu au evidențiat faptul că actul de infidelitate din partea artistului a avut loc într-un moment mai greu al relației, într-o perioadă de pauză când erau despărțiți, fapt care nu a afectat-o atât de tare pe aceasta.

„Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a povestit concurenta de la Power Couple România.

Deși în viața reală au reușit să treacă peste aceste momente extrem de dificile, odată pusă în fața probei, Anamaria Ionescu a explodat de nervi văzându-l pe Tudor în pat lângă o altă femeie, care, colac peste pupăză, semăna cu cea care le-a stricat căsnicia în trecut.

„Tudore stai bine? Ești bine, nu? Te și învelești. Andreea o chema? Ce coincindență! Am avut un deja-vu pentru că domnișoara era tot blondă. ”, a urlat Anamaria Ionescu.

Din fericire, după tot acest chin, cei doi au reușit să câștige aceasta probă.

Citește și: Telenovelă de proporții la Power Couple România! Gelozia pune stăpânire pe concurente. Cât de departe sunt capabile să meargă ca să își salveze locul în competiție