Ellen Page, îndrăgita actriță din „X-Men”, „Juno” sau „Inception”, a anunțat că e transgender. În urmă cu câțiva ani era în topul celor mai frumoase femei din lume

Veste neașteptată pentru fanii unei îndrăgite actrițe de la Hollywood! Ellen Page, cunoscută pentru rolul din „Juno”, care i-a adus o nominalizare la Oscar, şi din serialul „The Umbrella Academy”, a anunțat că e transgender.

02 dec. 2020, 09:15
Ellen Page, îndrăgita actriță din „X-Men”, „Juno” sau „Inception”, a anunțat că e transgender. În urmă cu câțiva ani era în topul celor mai frumoase femei din lume

Anunțul a fost făcut chiar de către Ellen Page pe Instagram. „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans şi numele meu este Elliot”.

„Mă simt norocoasă să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie”, a adăugat actrița.

Ellen Page a mai spus că „în sfârşit, iubesc cine sunt suficient pentru a urmări adevăratul eu” şi le-a mulțumit celor care au susținut-o până acum.
„Mulţumesc pentru curajul vostru, generozitatea şi efortul necontenit de a face această lume un loc mult mai incluziv şi empatic. Voi oferi tot ajutorul pe care pot să îl dau şi voi continua să depun eforturi pentru o societate mai iubitoare şi egală”.

Nick Adams, directorul organizaţiei GLAAD, care a fost un susţinător al comunităţii LGBTQ, a salutat curajul lui Page de a spune lucrurilor pe nume. „Va fi o sursă de inspiraţie pentru nenumăraţi oameni trans şi non-binari. Toate persoanele transgender merită şansa de a accepta cine suntem. Astăzi, îl sărbătorim pe remarcabilul Elliot Page”.

Ellen Page s-a născut pe 21 februatie 1987 în Canada și are 33 de ani. S-a făcut cunoscută ca actriță după rolurile pe care le-a jucat în „X-Men: Ultima înfruntare”, „Juno”, „Inception”, „To Rome with love” sau din serialul „The Umbrella Academy”.

A fost nominalizată la Premiile Globul de Aur și la Premiul Oscar la categoria Cea mai bună Actriță pentru rolul din filmul „Juno”.

În 2008 , Page a fost nominalizată pentru lista celor mai influente 100 de persoane realizată de revista Time și s-a clasat pe locul 86 în topul celor mai sexi femei din lume , top realizat de revista FHM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

Citește și Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”