Ellie White a suferit un accident grav la schi, la Vatra Dornei

Fosta solistă de la DJ Project a fost transportată de urgenţă la un spital din Târgu Mureş, după ce un alt schior a lovit-o în plin, pe pârtie.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 19:51
Ellie White a suferit un accident grav la schi, la Vatra Dornei

Cântăreaţa Elena Băltăgan, cunoscută sub numele de scenă Ellie White, a suferit marţi un accident destul de grav pe pârtia de schi de la Vatra Dornei.

Potrivit managerului artistei, Doru Tinca, citat de Mediafax, Ellie White a fost lovită pe pârtie de un alt schior, suferind în urma impactului lovituri la cap şi la picioare. „A intrat unul cu schiurile în ea, a lovit-o foarte tare, a luat-o salvarea, e la spital la Târgu Mureş. S-a lovit la cap, are mai multe contuzii, nu ştiu exact că nu am fost chiar lângă ea şi totul s-a întâmplat foarte rapid. Medicii mi-au spus să stau liniştit şi să aştept„, a declarat marţi după accident managerul artistei, Doru Tinca, care îi este şi logodnic.

Artista a ajuns luni după-amiază la Vatra Dornei, unde a susţinut un concert. Dimineaţă, înainte de a porni spre Braşov, cântăreaţa a ieşit pe pârtie şi a fost accidentată, a mai spus Tinca.

Pe numele ei real Elena Băltăgan, originară din Buzău, Ellie White a devenit celebră după ce a cântat alături de DJ Project. În 2009, cântăreaţa a decis să părăsească formaţia, alegând o carieră solo sub numele Ellie White.